Počela druga faza radova u SC “11. april”

PinterestFacebookTwitterShare

Druga faza radova na rekonstrukciji Sportskog centra “11. april” na Novom Beogradu počela je danas i trebalo bi da bude završena do 1. jula.
 
Direktor Agencije za investicije Branko Janković rekao je da druga faza radova obuhvata građevinske radove, uključujući i zamenu krovne konstrukcije, radove na elektro-energetskim i termo-tehničkim instalacijama.

On je rekao da radovi u drugoj fazi koštaju 230 miliona dinara, a da će u rekonstrukciju Sportskog centra ukupno biti uloženo 355 miliona dinara.
 
– Punih 20 godina, od 1991. godine, SRC “11. april” nije radio i ovog leta ćemo ga konačno otvoriti – rekao je zamenik gradonačelnika Aleksandar Šapić prilikom obilaska tog sportskog objekta.
 
Prema njegovim rečima, 2010. godine urađena je prva faza rekonstrukcije SRC kojom je obuhvaćeno renoviranje svlačionice i kotlarnice i zamena vodovodnih i kanalizacionih instalacija.
 
Šapić je podsetio da je pre tri godine Beograd imao samo jedan bazen koji radi, na Banjici, i da su u međuvremenu rekonstruisani bazeni na Tašmajdanu, Zvezdari, Košutnjaku i u Sportskom centru “Milan Gale Muškatirović”.