Izmena saobraćaja u Ulici Jurija Gagarina zbog radova

PinterestFacebookTwitterShare

Zbog postavljanja nove kišne kanalizacije u Ulici Jurija Gagarina, na deonici od raskrsnice sa Ulicom proleterske solidarnosti do raskrsnice sa Ulicom Vladimira Popovića, na snazi će biti posebna organizacija saobraćaja, saopštila je Direkcija za javni prevoz.

Od 25. januara do 15. februara za saobraćaj će biti zatvorena srednja i leva saobraćajna traka ka Ulici proletreske solidarnosti, smer ka novobeogradskim blokovima, a od 15. do 23. februara za saobraćaj će biti zatvorena srednja i desna saobraćajna traka ka Ulici proleterske solidarnosti, odnosno u istom smeru.

Od 23. februara do 14. marta biće zatvorena srednja i leva saobraćajna traka ka „Sava centru“, smer ka mostu „Gazela“, dok će od 14. do 22. marta za saobraćaj biti zatvorena srednja i desna saobraćajna traka u istom smeru.

Za vreme radova neće biti izmenjen režim rada linija javnog gradskog saobraćaja. Stajalište „Blok 42“ u smeru ka mostu „Gazela“ biće privremeno izmešteno u Ulicu savski nasip, pre raskrsnice sa Ulicom proleterske solidarnosti, i po završetku radova biće vraćeno na prvobitnu lokaciju.