Bruketa&Žinić kupili pola beogradskog Populara

PinterestFacebookTwitterShare

Hrvatska reklamna agencija Bruketa&Žinić OM juče je objavila kako je kupila 50-postotni udeo u beogradskoj reklamnoj agenciji Popular.

Kako se navodi na stranicama Bruketa&Žinića, sklapanjem partnerstva s beogradskom agencijom Popular formirana je nova agencija Popular Bruketa&Žinić OM sa sedištem u Beogradu, specijalizovana za strateško planiranje, offline i online tržišne komunikacije, branding i dizajn.
 
“Veliko nam je zadovoljstvo što smo u Popularu pronašli grupu mladih talentovanih kreativaca čije će ideje, znanje i talent ojačati naše zajedničko poslovanje na svim tržištima. Veselimo se zajedničkoj saradnji, posebno na projektima kojima pokušavamo ući na izazovna tržišta na kojima još nismo prisutni, poput austrijskog”, ističe u saopštenju kreativni direktor i suvlasnik reklamne agencije Bruketa&Žinić Davor Bruketa.
 
Agencija Popular je na tržištima jugoistočne Europe prisutna od 2006. godine. “Ulazak Bruketa&Žinić OM-a u našu vlasničku strukturu nije samo prilika za proširenje našeg poslovanja nego i prilika za razmenu znanja, posebno na području strateškog planiranja i produkcije”, izjavio je osnivač beogradske reklamne agencije Popular Boris Marčetić.