Predati ključevi zakupcima outleta u Inđiji

PinterestFacebookTwitterShare

Zakupcima Fashion Park Outlet Centra u Inđiji uručeni su ključevi prodavnica, koje će početi sa radom 22. marta kada je zakazano svečano otvaranje prvog pravog outleta u Srbiji.
 
Ključevi su predati predstavnicima kompanija Tomy Hilfiger, Delta Sport, Beosport, Fashion Company i mnogih drugih firmi i zastupnika poznatih svetskih brendova. Predsednik Upravnog odbora Fashion Park Outlet Centra u Inđiji Đura Stanić simbolično je danas uručio ključ i Aleksandru Vukoviću, komercijalnom direktoru Fashion Company, koja će u outlet centru imati pet prodavnica.

„Predajom ključeva zakupcima otvaramo novo poglavlje u razvoju ovog pionirskog projekta u Srbiji i veoma smo zadovoljni zbog toga. Od prvih najava našeg ulaganja u Inđiju, vodeći svetski brendovi pokazali su izuzetno interesovanje da prvi put na ovim prostorima prodaju robu u outlet centru, izgrađenom po strogim međunarodnim standardima. Nakon što smo radove na izgradnji završili u predviđenom roku, stekli su se uslovi da zakupcima predamo ključeve i na taj način počnemo zajednički da radimo na razvoju i daljem unapređenju koncepta prvog pravog outleta u našoj zemlji“, istakao je prilikom predaje ključeva Đura Stanić.
 

 
Fashion Park Outlet Centar je krajem godine otvorio i prve konkurse za zaposlenje, a redovne procedure za izbor prijavljenih kandidata odvijaju se po planu. Kompletnom realizacijom projekta biće zaposleno više od 1.000 ljudi.

Posetiocima će u inđijskom outletu biti na raspolaganju oko 70 prodavnica kvalitetne robe poznatih svetskih brendova, koja će se prodavati po cenama nižim od 30 do 80 odsto.

U decembru je na gradilištu koje se nalazi neposredno uz autoput Beograd – Subotica, završena prva faza radova sa 15.000 m² prodajnog prostora. U naredne dve godine planirano je da se prodajni prostor proširi za još 5.000 m², a dodatnih 10.000 m² biće izgrađeno do kraja 2016. godine. U sklopu centra biće izgrađen parking za 2.000 mesta.