Intervju: Miloš Stanojević, Blok 67 Associates

PinterestFacebookTwitterShare

“Tokom 2011. godine do svih nas su stizale vesti o teškoj godini u ekonomskom smislu, ne samo u Srbiji već celom svetu. Međutim, rezultati koje smo u kompaniji Blok 67 Associates postigli su veoma zadovoljavajući i očekujemo nastavak pozitivnog trenda u ovoj godini,” kaže u intervjuu za Bizlife portal Miloš Stanojević, izvršni direktor prodaje u kompaniji Blok 67 Associates.

“Imamo razloga za optimizam jer je interesovanje građana za stanove u Belville-u bilo veliko i tokom prošle godine. Naselje se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, a izgradnjom novog mosta na Adi postalo je još pristupačnije pa su tako sve češće posete sugrađana sa Banovog brda pa čak i Obrenovačkog puta. Sa druge strane, raznovrsnost stambenih jedinica, od 43m2 do 121m2, daje mogućnost pravog izbora i najzahtevnijim kupcima.  Sigurnosti i poverenju kupaca svakako je doprinela i potpuno uredna i kompletna dokumentacija. Optimizam sa kojim smo radili tokom 2011. godine nas ne napušta i očekujemo dobre rezultate.“

Šta to razlikuje Belville od ostalih naselja u Beogradu, koje su njegove specifičnosti?

Belville je jedinstven i specifičan po mnogo čemu. Pre svega, jedino je naselje u Srbiji koje ima kompletnu brigu o naselju, što podrazumeva održavanje zelenih površina, tehničko održavanje, obezbeđenje, 24 sata na raspolaganju kol centar… Veoma atraktivna lokacija omogućava blizinu svih značajnih saobraćajnica, reke, predstavništava najvećih kompanija i svih važnih mostova.  Veliki broj garažnih i parking mesta kao i potpuna prilagođenost naselja za život osoba sa invaliditetom su takođe specifičnosti koje Belville razlikuju od velikog broja drugih stambenih kompleksa. Naselje odlikuje i veliki broj zelenih površina, parkova, šetališta, sportskih sadržaja, kao i brojni restorani, lokali, kafići, dok je sastavni deo kompleksa i šoping mol Delta City. Sve ovo je doprinelo da Belville odiše sopstvenim životom i da stanari izgrade poseban stil života i pozitivnu komšijsku atmosferu.
 
Protekle godine u Belville-u su organizovana razna zanimljiva dešavanja, da li će se takve aktivnosti nastaviti i naredne godine?

Belville je prošle godine bio domaćin velikog broja edukativnih, kulturnih i zabavnih manifestacija, a svakako planiramo da nastavimo tu tradiciju. Nastojimo da život stanara u naselju obogatimo temama od značaja za društvo, ali i da otvorimo vrata Belville-a za sve sugrađane kojima se dopadaju teme kojima se bavimo.  Ovo je ujedno i dobra prilika da najavim naš sledeći događaj – Global Village sajam kultura koji će se održati u naselju 12. februara kada će se posetiocima predstaviti studenti iz 30 različitih zemalja i njihove kulture.
 

 
Koliko su dobro potencijalni kupci obavešteni kada se odluče na kupovinu nekretnine, kakva obično pitanja postavljaju pri kupovini stana?

Kupci su zbog ekonomske krize i opšteg stanja na tržištu sve oprezniji i očigledno je da više vrednuju svoj novac. Više se ne kupuju isključivo kvadratni metri već je koncept stanovanja postao bitan. Potencijalni kupci su vrlo radoznali kada su u pitanju dodatni sadržaji, lokacija, infrastruktura i povezanost, kvalitet gradnje, mogućnost rekreacije  i druge prednosti od značaja za podizanje kvaliteta života. Kada su u pitanju nekretnine, može se zaključiti da su građani u potrazi za dugoročno isplativim investicijama i da je primarno da za svoj novac dobiju pravu vrednost. Zbog kvaliteta, dobre lokacije, propratnih sadržaja i svega što Belville nudi, investicija u nepokretnost u ovom naselju je u perspektivi višestruko isplativa.