Telenorov konkurs za nove saradnike

PinterestFacebookTwitterShare

Telenor raspisuje konkurs za nove saradnike koji će testirati usluge i uređaje koje nudi ova kompanija – u video formatu. Pet kandidata čije video testove tableta žiri proglasi najboljima postaće Telenorovi saradnici i dobiće telefon Telenor One Touch.

Svi zainteresovani treba da popune formular  i pošalju svoje podatke i video snimak o bilo kom mobilnom telefonu ili tabletu (ili bar predlog kako bi napravili test) do 9. februara. Ne očekuje se da snimci budu profesionalni, već je važno da budu kreativni i sadržajni. Prilog može biti o hardveru, softveru, specifičnostima uređaja (kameri, GPS-u, dizajnu, ekranu, itd.), o telefonu u nekoj interesantnoj situaciji i slično. Snimci ne treba da budu duži od 10 minuta.

Stručni žiri, koji se sastoji od predstavnika Telenora, IT novinara vodećih medija i blogera, do 11. februara odabraće 20 najboljih predloga i u narednih 15 dana proslediti im na testiranje tablet računare Huawei S7, Samsung Tab P1, Samsung P7500 (P4) i HTC Flyer koji su trenutno u ponudi Telenora po sniženim cenama i koje će moći da zadrže tri dana. Na stranici na kojoj je raspisan konkurs krajem februara biće objavljena imena pet najboljih takmičara koji će biti nagrađeni honorarnom saradnjom sa Telenorom u skladu sa potrebama kompanije, i pametnim telefonom Telenor One Touch.

Članovi žirija su: Lale Marković (ittv.rs), Danijel Farkaš (Blic i 24 sata), Miloš Petrović (mobilnatelefonija.net) i predstavnici Telenora.