Svestosavski sabor mladih poljoprivrednika 12.februara

PinterestFacebookTwitterShare

Fond za doškolovavanje mladih poljoprivrednika – Borka Vučić organizuje Deveti Svetosavski sabor mladih poljoprivrednika Srbije, koji će se održati u „Sava centru“, u nedelju 12. februara 2012. godine, sa početkom u 12,00 časova.


Već tradicionalno, manifestacija će biti obeležena kvalitetnim kulturno-umetničkim programom, republičkim takmičenjem učenika srednjih poljoprivrednih škola iz oblasti poljoprivredne tehnike i hortikulture, okruglim stolom sa temama iz poljoprivrede, kao i izložbom poljoprivrednih proizvoda i narodnih rukotvorina.

Tokom programa, Fond će dodeliti nagrade porodicama mladih poljoprivrednika iz cele Srbije i 15 stipendija učenicima srednjih poljoprivrednih škola, studentima poljoprivrednih fakulteta i mladim poljoprivrednicima. Među nagradama je: pet visoko mlečnih krava, pet televizora, dva DVD plejera, pet mobilnih telefona, besplatna izrada i hosting sajta za sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače, poljoprivredne škole i organizacije, kao i mnoge druge robne nagrade.