U Beogradu deset ulica zatvoreno zbog sankanja

PinterestFacebookTwitterShare

Gradska uprava saopštila je danas da će na teritoriji opština Voždovac, Zvezdara, Palilula, Rakovica, Savski venac i Čukarica 10 ulica biti zatvoreno zbog sankanja.
 
Na teritoriji opštine Voždovac za sankanje su određene ulice Katarine Ivanović, od Zaplanjske do Valentina Vodnika i Grčića Milenka, od Ustaničke do Stevana Prvovenčanog.

Na teritoriji opštine Zvezdara mališani će moći da se sankaju u ulici Milana Milićevića, od Vojvode Savatija do Dimitrija Tucovića i Šabačkoj, od Rifata Burdževića do Dimitrija Tucovića.
 
Na teritoriji opštine Palilula za sankanje su predviđene ulice Maljenska, od trafo-stanice do Uralske i Danila Ilića, od Čiče Romanijskog do Pribojske, a na teritoriji opštine Rakovica ulica Stanka Paunovića, od Bogdana Žerajića do Borske.

Na teritoriji opštine Savski venac mališani će se sankati u ulicam Senjačkoj, od Perside Milenković do Vojislava Vučkovića i Fabrisovoj, od Zvečanske do Dobropoljske, a na teritoriji opštine Čukarica u ulici Vladimira Ćopića, od Zdravka Jovanovića do Kraljevačkih žrtava.

Sekretarijat za saobraćaj dao je nalog JKP „Beograd-put“ da se u ulicama koje su određene za sankanje postave odgovarajuća saobraćajna signalizacija i zaštitne mreže.