Konsultantski gigant za nekretnine “Savills” počinje sa radom u Srbiji

PinterestFacebookTwitterShare

Jedna od svetskih vodećih konsultantskih kompanija za razvoj projekata nepokretnosti “Savills” počinje da radi u Srbiji. Svoje usluge u Srbiji pružaće kroz partnersku kompaniju “Coreside”, koju čini tim najiskusnijih stručnjaka iz oblasti finansijskih i transakcionih usluga u industriji nekretnina, saopštili su iz ove kompanije.
 
Vladimir Vučković, associate director za transakcije i investicije u beogradskoj kancelariji, kaže da ulazak “Savills”-a u Srbiju predstavlja pozitivan signal za investicionu klimu u regionu.
 
– “Savills” sa sobom donosi iskustva najrazvijenijih tržišta širom sveta, podiže standarde i nivo kvaliteta usluga, omogućavajući ulazak novih investitora i kompanija sa kojima već sarađuje. Izuzetno nam je drago da smo uspešno priveli kraju pregovore sa tako uglednom kompanijom, pogotovo uzimajući u obzir makroekonomski momenat u evrozoni. – izjavio je Vučković.
 
Međunarodna mreža kompanije “Savills” sadrži više od 200 kancelarija i saradnika širom Amerike, Velike Britanije, kontinentalne Evrope, Azije, Afrike i Bliskog Istoka, pružajući širok spektar specijalizovanih savetodavnih, menadžment i transakcionih usluga klijentima širom sveta. Kompanija “Savills” je listirana na Londonskoj berzi sa prihodom većim od milijardu dolara godišnje.