ComTrade najbolja IT kompanija u Istočnoj Evropi

PinterestFacebookTwitterShare

Kompanija ComTrade proglašena je za najbolju IT kompaniju na prostoru Istočne Evrope, na četvrtoj tradicionalnoj godišnjoj dodeli nagrada za najbolje kompanije Evrope, Bliskog istoka i Afrike “Distree- Emea“.
 
Predsednik ComTrade-a Veselin Jevrosimović rekao je da je ova nagrada veliki podstrek za dalje uspehe kompanije, ali istovremeno i veliko priznanje za srpski IT sektor, jer je prvi put jedna domaća kompanija prepoznata i priznata u IT svetu.

– U izuzetno velikoj konkurenciji uspeli smo da osvojimo prestižnu nagradu kao najbolja IT kompanija u Istočnoj Evropi, a za nas su glasali i svi veliki proizvođači kao što je Dell, Microsoft i HP – kazao je Jevrosimović.
 
Na skupu u Monte Karlu, na kome je bilo više od 2.500 učesnika, žiri je bio sastavljen od najvećih svetskih IT proizvodjača kao što su HP, Intel, Microsoft…
 
Članovi žirija su elektronskim glasanjem uživo, izabrali dobitnike nagrada po kategorijama, odajući priznanje i kompaniji ComTrade u ovom regionu, odnosno prepoznajući uloženi trud koji je kompanija pokazala na polju informacionih tehnologija.