Novi stanovi na atraktivnoj lokaciji u Subotici

PinterestFacebookTwitterShare

Do kraja 2012. godine biće završen stambeno-poslovni objekat na jednoj od najatraktivnijih lokacija u centru Subotice, u Prvomajskoj ulici br. 18, koji gradi subotička firma “Cenzar”.


Zgrada će imati pet spratova u koje će biti smešteno 25 stanova površine od 33 m2 kolike su garsonjere, dvosobni stanovi od 48m2 do 58m2, trosobni od 83 m2, četvorosobni 83 m2 i 140 m2. Objekat, čija izgradnja je počela u jesen prošle godine, imaće i duplekse površine 118 m2, 108 m2, 135 m2.

– Program objekta je razdvojen po nivoima. U prizemlju objekta sa dvorišne strane su smeštene garaže povezane liftom i stepeništem sa svim etažama u koje se ulazi sa zadnje strane parcele sa ulice Ivana Broza izbegavajući time gužvu u Prvomajskoj ulici. U dvorištu stambene zgrade koje je obezbeđeno samo za stanare obezbeđena su parking mesta – kaže za “eKapiju” Nevenka Peić, vlasnica firme “Cenzar”.

Konstruktivni sistem objekta je armiranobetonski skeletni sistem. Spoljašnji zidovi su klasični od opeke sa termoizolacijom (sendvič zid d=42cm + demit fasada). Spoljašnja stolarija je PVC, portali na lokalima su od aluminijumskih profila. Ulazna vrata u stanove su sa sigurnosnim bravama, na podovima je predviđen parket, u kuhinjama i kupatilima je keramika. Objekat je priključen na gradsko centralno grejanje, u zgradi postoji lift, interfon i zgrada poseduje svu savremenu opremu i tehnologiju.

U prizemlju sa ulične strane nalaze se tri poslovna prostora površina 36,18 m2, 39,19m2 i 65,66m2.

– Sada ima zainteresovanih kupaca, ali iz iskustva možemo reći da kako se izgradnja objekta približava kraju tako je zainteresovanost kupaca veća. Cena stambenog prostora 750 EUR+PDV/m2. Postoji mogućnost kupovine putem stambenog kredita banke – navodi Peić.