35 radnika niškog aerodroma, ipak, neće “leteti” sa posla

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Aerodrom Niš će produžiti ugovore o radu za 35 radnika, kojima je ugovor istekao 30. aprila ove godine, čim nam Grad Niš danas dostavi odobrenje Komisije Vlade Srbije, rečeno je u niškom aerodromu “Konstantin Veliki”.

Aerodrom Niš će produžiti ugovore o radu za 35 radnika, kojima je ugovor istekao 30. aprila ove godine, čim nam Grad Niš danas dostavi odobrenje Komisije Vlade Srbije, kažu za Tanjug u niškom aerodromu “Konstantin Veliki”, prenose Večernje novosti pozivajući se na agencije.

Aerodrom Niš, u Programu poslovanja za 2018. godinu, a koji je usvojila Skupština Grada Niša, planirao je zapošljavanje 30 radnika na neodređeno vreme.

Grad je svojom odlukom o maksimalnom broju zaposlenih u javnom sektoru odobrio tih 30 radnih mesta, tako da će, kažu za Tanjug u “Konstantinu”, posle davanja saglasnosti na novu Sistematizaciju radnih mesta od strane Gradskog veća – ponovo biti upućen novi zahtev vladinoj Komisiji na razmatranje.

Juče su mediji objavili da je na niškom aerodromu “Konstantin Veliki” 35 ljudi ostalo bez posla pošto Vlada Srbije nije dala saglasnost za produženje njihovih ugovora o radu.

Izvor: Večernje novosti/agencije

Foto: Promo