ICT Security conference u maju u Kladovu

PinterestFacebookTwitterShare

Međunarodna naučno stručna konferenciju pod nazivom IKT Bezbednost (Informaciono komunikacione tehnologije – bezbednost) odnosno  ICT Security conference, održaće se u Kladovu, od 14. do 16. maja 2015. godine.

Konferenciju organizuje Centar za ekonomska istraživanja Beograd (CEIB) i Septia Academy, u saradnji sa naučnim institucijama iz zemlje i inostranstva nastavljajući tradiciju prošlogodišnje aprilske Konferencije Bezbednost 2014 održane na Zlatiboru.

U pripremi su vrlo interesantne teme i izuzetni predavači iz oblasti informacionih tehnologija i bezbednosti sistema. Teme su aktuelne i zanimljive, grupisane u panele i specijalna predavanja o card fraud-u, sigurnosti ATM-ova, mobilnom bankarstvu, ISO 2700x digitalnoj forenzici, sigurnosti mreže i cyber kriminalu i borbi protiv cyber pretnji.

Detaljniji program nalazi se OVDE.  

Svoje učešće su do sada potvrdili predstavnici: Komercijalne banke a.d., Cisco, Halcom, Ernst&Young, Crime Unit – International Security Institute, Halkbank a.d, Piperevski Associates, Jadransko osiguranje dd i mnogi drugi. Planirano je da u radu Konferencije učestvuju predstavnici univerziteta iz zemlje i inostranstva, viskokih škola, predstavnici banaka, institucija, kompanija, revizorskih firmi i dr.