Stigla je NOVA GENERACIJA tarifnih paketa – ispunjavaju SVE VAŠE ŽELJE

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay/Promo

Za svakoga od nas mobilni telefon je postao nešto bez čega ne izlazimo iz kuće, prvo je šta ugledamo kad se budimo ili poslednje kad odlazimo na spavanje, glavno sredstvo da se sa nekim čujemo, ćaskamo, dopisujemo, čitamo i odgovaramo na mejlove, surfujemo po omiljenim društvenim mrežama.

Za one koji su u biznisu, bilo da su vlasnici firme, na važnoj funkciji u njoj ili zaposleni sa redovnim dnevnim zaduženjima, potreba da imaju operativan mobilni telefon ali i tarifni paket koji najbolje odgovara potrebama određenog posla je imperativ.

Ali, biznisi su različiti. Za neke je ključno da uvek budu dostupni za razgovor, za druge je SMS osnova komunikacije, a za treće je „život na mejlu“ realnost. Neki opet imaju potrebu da „vise na mrežama“. I tarifni paketi koji se nude na tržištu pokušavaju da zadovolje te potrebe. Ali nekako, uvek nečega za malo fali, internet „nestane“ pre 1. u mesecu, impulsa je bilo tek malo previše, a POSAO NE MOŽE da čeka.

Verovatno je mnogo onih koji su toliko puta pomislili – kad bih bar mogao da biram…

Sada je to MOGUĆE.

Kompanija Telenor Srbija je nastojeći da sagleda i zadovolji sve potrebe svojih biznis korisnika kreirala novu generaciju tarifnih paketa. BIZNIS TOTAL tarifni paketi su pažljivo osmišljeni tako da svako može da izabere modalitet koji najbolje odgovara njemu i njegovom biznisu.

O čemu je reč?

Korisnicima se prvi put omogućuje NEOGRANIČENO korišćenje minuta i poruka u domaćem saobraćaju, BESPLATNA komunikacija u grupi, kao i opcija jedinstvena na tržištu – izbor DODATNIH SERVISA čime korisnik sam kreira svoj tarifni paket na osnovu svojih potreba i želja.

Uz to, obezbeđen je internet i do 100 GB, kao i dodatni internet za digitalne servise, a pozivi u inostranstvo se tarifiraju po nižim cenama.


DODATNI servisi koje bira korisnik obuhvataju 50 minuta međunarodnih poziva ka svim destinacijama, 25 minuta roming poziva, 1 GB roming saobraćaja u celoj Evropi, kao i 3 GB interneta i 300 minuta poziva (odlaznih i dolaznih) koji važe u mrežama Telenor CG, Telenor Mađarska i Telenor Bugarska. Servisi su obnavljajući, tj. kada ih korisnik prvi put aktivira, oni se automatski aktiviraju svakog 1. u mesecu.

Telenor Srbija je svakako za korisnike koji su navikli na tradicionalne pakete ponudio tri tarifna paketa gde su unapred određeni iznosi i količine saobraćaja.

Nemojte propustite priliku da među prvima kreirate svoj tarifni paket prema svojim potrebama, jer sada je i to MOGUĆE.

 

 

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay/Promo