Dajners ugasio zvanični sajt

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Kompanija „Dajners klub internešenel Beograd”, koja je u stečaju zbog prezaduženosti, ugasila je svoj zvanični sajt, piše Politika.

Kako za ovaj list kažu u korisničkom servisu, sajt je ugašen zbog toga što nije plaćeno održavanje jer je firma u stečaju. Kada firma izađe iz stečaja i sajt će ponovo biti pokrenut.

Ogranak ovog preduzeća koje je poslovalo u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji je, da podsetimo, početkom godine kupio „Erste kard” koji je ubrzo utvrdio nepravilnosti u poslovanju ove kompanije u poslednjih nekoliko godina.

Ispostavilo se da njihovi službeni finansijski izveštaji ne odražavaju stvarno stanje poslovanja kompanije.

Inače, oko 35.000 građana Srbije je koristilo ove kartice Kako su preneli mediji pojedini korisnici ovih kartica nisu dobili julski račun koji je trebalo da stigne 15. avgusta, a i od kompanije nisu dobili obaveštenja, posle onog u kome saopštavaju da je „Dajners” podneo zahtev za stečaj. Poslednji račun sam dobila 27. jula i sledeći očekujem krajem avgusta. S obzirom na to da je postojalo pet različitih datuma za plaćanje, a ja sam u poslednjoj grupi, još ne znam da li će biti nekih promena, kaže za naš list jedna korisnica ove kartice.

Izvor: Politika

Foto: Promo