Delta holding gradi hotel u centru Beograda

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Delta holding najavio je danas da će na proleće u centru Beograda početi izgradnju Indigo hotela u koji će investirati 20 miliona evra.

“Beogradu su potrebni i veliki, ali i manji hoteli. Mi počinjemo gradnju izuzetno aktraktivnog hotela sa četiri zvezdice, između Knez Mihailove i Čika Ljubine ulice. Verujemo da ćemo za 18 meseci otvoriti prvi butik hotel u Srbiji”, rekao je potpredsednik Delta holdinga Živorad Vasić.

On je rekao da će ta kompanija proširiti saradnju sa Interkontinentalom (InterContinental), najvećom hotelskom grupacijom u svetu, koja je vlasnik brenda “Indigo”.

Vasić je rekao da Delta ima “čvrsto obećanje” gradskih vlasti da će dobiti dozvolu da gradi i hotel Interkontinental na Novom Beogradu.

Prema njegovim rečima, Delta nije odustala ni od gradnje tržnog centra Delta Planet na Autokomandi u Beogradu, u koji planira da uloži oko 200 miliona evra.

Delta holding je vlasnik hotela Kraun plaza (Crowne Plaza) i Holidej in (Holiday Inn) u Beogradu i Interkontinental u Ljubljani.

Prvi Indigo hotel otvoren je 2004. u Atlanti, a sada ih ima 64 u svetu.

Izvor: Beta

Foto: Promo