Dizni otkrio detalje nove striming platforme

PinterestFacebookTwitterShare

Kompanija Dizni otkrila je detalje nove striming platforme Disney+ na kojoj za sedam dolara mesečno može da se gleda 8.000 filmskih i TV emisija.

Nova striming platforma će između ostalog ponuditi sve animirane i igrane filmove Diznija i Pixara, sve Star Wars filmove i serije, Marvelove filmove, dokumentarce Nacioalne Geografije i svaku epizodu Simpsonovih. Vremenom će biti dodavani i novi sadržaji.

Kompanija Dizni je otkrila i da će ova usluga biti dostupna na nizu uređaja kao što Playstation, Smart TV, telefoni i tableti. To ce korisnicima omogućiti da preuzmu sadržaje i gledaju ih i kada nisu online, prenosi Klix.ba.

Usluga će od novembra biti dostupna u SAD, a postepeno će biti proširena i u ostatku sveta. Procenjuje se da će do 2020. godine uslugu Disney + koristiti blizu 7,2 miliona ljudi.

Pozdrav od Homera Simpsona

Dizni je kupovinom kompanije 21st Century Fox postao vlasnik i najdugovečnije TV serije svih vremena – Simpsonovi.

Dizni je na društvenim mrežama objavio video klip na kojem se Simpsonovi vide ispred svoje kuće, pokraj statua Diznijevog šefa Boba Ajgera i Darta Vejdera, omiljenog antiheroja iz serijala Ratovi zvezda.


Welcome to the Family, The Simpsons!

Welcome to the family, The Simpsons. #DisneyPlus

Posted by Disney on Четвртак, 11. април 2019.

Kupovinom Foksa, Dizni je stekao prava i nad filmskim serijalima Avatar, Dedpul i X-men.

Izvor: Novosti, N1