Đukanović obećao pola milijarde evra za Porto Montenegro

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Porto Motenegro

U narednih 10 godina u kompleks „Porto Montenegro“ u Tivtu biće uloženo 500 do 550 miliona evra, poručio je Milo Ðukanović.

Đukanović, koji je predsednički kandidat Demokratske partije socijalista Crne Gore, razgovarao je u Tivtu sa izvršnim direktorom kompanije Adriatic Marinas Davidom Margasonom i obišao nova gradilišta u okviru marine „Porto Montenegro“.

Ðukanović je poručio da će nakon najavljenih investicija „Porto Montenegro“ sigurno biti jedan od najskupljih projekata realizovanih u Crnoj Gori, a u koji je, prema njegovim rečima, do sada uloženo više od 550 miliona evra.

„Dobili smo jedan izuzetan hotelsko-turistički kompleks, Porto Montenegro je danas definitivno jedan od najvrednijih brendova Crne Gore“, poručio je Ðukanović.

Kaže da ostaje obaveza države da poboljša uslove kako bi se „Porto Montenegro“ i druge lokacije ovog tipa dalje razvijale i radile tokom čitave godine.

„Najvažniji posao države na tom planu jeste investicija u aerodrome, sklapanje strateškog partnerstva kojim ćemo razviti tivatski aerodrom“, rekao je Ðukanović.

Izvor: SEEbiz

Foto: Porto Motenegro