Edi Rama zatvara kladionice 1. januara

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/AP

Prvog januara 2019. godine biće zatvorene sve sportske kladionice u Albaniji, odluka je Vlade u Tirani, koja je već ugrađena u dopune Zakona o igrama na sreću u ovoj zemlji.

Takođe, kako se navodi, zatvaraju se sva elektronska kazina, kojih sada ima u glavnim ulicama u gradovima u Albaniji a biće dostupna samo u hotelima sa pet zvezdica, koji se nalaze izvan urbanih područja, prenosi Al Jazeera.

Albanski premijer Edi Rama uputio je poruku članovima Parlamentarnog odbora za ekonomiju, gde navodi da će kladionice biti zatvorene 31. decembra i da neće biti “online monopola”.

“Počele su stizati reke poruka na mobilni telefon protiv zatvaranja kladionica! To je orkestrirano iz zatvora i od onih koji se kriju iza kompanija, pa nemojte paničiti i slušati klevete o ‘online monopolu’, jer neće biti nikakvog monopola”, kazao je Rama, piše albanski Top channel.

Izvor: Al Jazeera

Foto: Beta/AP

Komentari 2

  1. Aleksa

    Svaka čast Edi Rami za ovaj potez , kockarnice i kladionice su u Srbiji na svakom koraku . U jednoj ulici u Srbiji možete videti samo Kladionice i Banke . I jedna i druga samo uništavaju decu i porodice .
    VUČIĆU uradi isto što I Edi Rama i glasću za tebe dok si u politici . a spasićeš i mnoge porodice .
    Pozdrav Aleksa

  2. Miron Kameni

    Evo i od ovoga da vidimo nešto pametno… Svaka mu čast, za ovo…