Eplov novi adut stiže 2023?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Apple

Glasine o automobilu tehnološkog giganta koji se navodno razvija pod imenom iCar kruže već godinama, a ekipa iz Epla (Apple) ih do sada nije potvrdila, ali ni negirala.

Taj projekat koji bi trebao iznedriti potpuno autonomni auto, poslednje vreme je malo pao u zaborav, ali to ne znači da ga Epl ne razvija.

Najnovija informacija koju prenosi ugledni analitičar Ming-Chi Kuo iz firme TF International Securities, govori o tome da će Eplov auto biti jedan od tri ključna proizvoda za budućnost, koji bi proizvođaču iPhonea i Mac računara doneti drugi bilion dolara.

Kuo očekuje da će vozilo biti lansirano između 2023. i 2025. godine, a odlikovaće ga moćni električni pogon, napredan sistem autonomne vožnje, te integracija s IOS operativnim sistemom najnovije generacije.

Epl ni sada ne želi da komentariše ovu informaciju, pa se za sada jedino možemo osloniti na ugled analitičara koji je do sada predviđao dolazak mnoštva proizvoda koji su Epl pretvorili u prvu privatnu firmu čija je vrednost prešla iznos od jednog biliona dolara.

Izvor: SEEbiz

Foto: Apple

Komentari 1

  1. Pingback: Epl preuzima Teslu? - Bizlife.rs