Euromoney: Banca Intesa najbolja banka u Srbiji

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Ugledni međunarodni finansijski magazin Euromoney dodelio je Banca Intesa nagradu „Najbolja banka u Srbiji“ u 2017. godini u u okviru svog tradicionalnog godišnjeg izbora „Nagrade za izvrsnost”.

„Veoma smo ponosni što je magazin Euromoney, sada već po peti put, u poslovanju Banca Intesa prepoznao standard za izvrsnost u bankarstvu. U okruženju niskih kamatnih stopa, kompleksnih regulatornih zahteva i intenzivne konkurencije postigli smo izuzetne rezultate i potvrdili našu vodeću tržišnu poziciju, pružajući pritom dinamičnu podršku privredi i građanima. Usmerenost na njihove potrebe, uz očuvanje stabilnosti sistema i usklađivanje poslovnog modela kroz nastavak digitalne transformacije biće glavni pokretač daljeg rasta i unapređenja našeg poslovanja“, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Prema rečima uredništva, Banca Intesa se izdvojila ne samo u delu rasta ključnih pokazatelja uspešnosti poslovanja, već i u pogledu proaktivnog pristupa inovacijama kroz stalno unapređenje digitalnih platformi i uvođenje jedinstvenih proizvoda na tržište Srbije.

Euromoney „Nagrade za izvrsnost“ tradicionalno se dodeljuju već 26 godina finansijskim institucijama koje su u radu sa klijentima demonstrirale najviši nivo usluge, inovativnosti i ekspertize.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo