FERRARI I FILIP MORIS I DALJE ZAJEDNO: 40 godina uspešne saradnje

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Philip Morris International Inc. (PMI) i Scuderia Ferrari produžili su svoje partnerstvo do 2021. godine. Njihova uspešna saradnja traje više od 40 godina.

Od danas, ovo partnerstvo fokusiraće se isključivo na unapređenje ideje sveta bez duvanskog dima – sveta u kom bi svi ljudi koji bi svakako nastavili da puše prešli sa najštetnijeg oblika konzumiranja nikotina – cigareta – na naučno potvrđeno bolje bezdimne alternative.

Filip Moris želi da stvori globalnu svest o prilici koju nude inovacija, nauka i tehnologija radi postizanja sveta bez dima. „Zbog toga smo se obavezali da koristimo sve raspoložive resurse ‒ što obuhvata naše aktivnosti vezane za moto-sportove ‒ kako bismo dali ubrzanje ovoj revolucionarnoj promeni u korist pušača, javnog zdravlja i društva u celini. Duboko cenimo podršku kompanije Scuderia Ferrari u ovom poduhvatu“, rekao je André Calantzopoulos, generalni direktor kompanije PMI.

Ferrari je viđen kao savršen partner za ovakav izazov iz razloga što svoj predvodnički duh, tehnologiju i inovacije koristi u neumornom stremljenju ka ambicioznim poduhvatima.

Plan ne predviđa predstavljanje proizvoda kompanije Filip Moris na Ferarijevim bolidima, a detalji o konkretnim vidovima saradnje biće objavljeni u narednim mesecima.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo