Fidel podneo ostavku u Bordu Telekoma Kosova

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Direktor Boarda Telekoma Kosova Fidel Krasnići podneo je ostavku na tu funkciju, zbog, kako je naveo, neprofesionalnog pristupa „skoro većine članova“ tog tela, dok je iz Borda direktora te kompanije saopšteno da Krasnići „dezinformiše javnost“.

Zahtev za razrešenje uputio je premijeru Ramušu Haradinaju, 7. decembra prošle godine, ali je sada odlučio da se sam povuče, javljaju mediji u Prištini, prenosi Seebiz.

„Iako je moj rad u Bordu ocenjen najboljim od strane lokalnog i međunarodnog osoblja, dajem ostavku na ovu poziciju (mada prema rezultatima i iskustvu imam pravo da vodim odbor), iako ni za šta nisam optužen, jer vidim da stvari u Telekomu ne idu pravim putem. Totalno neprofesionalan pristup skoro većine članova Borda se nastavlja, iako mislim da ima profesionalaca među njima“, naveo je Krasnići na svom Fejsbuk profilu.

Prema njegovim rečima, najčasniji čin svih članova Borda Telekoma bio bi njihova ostavka.

„Nemojte nanositi štetu porodicama, kojih je 2.300 ili 2.600, jer većina njih nemaju kud“, napisao je Krasnići.

Na Krasnićijevu izjavu reagovao je Board direktora Telekoma, uz isticanje da je Fidelj Krasnići podneo ostavku u decembru 2018. godine te da „sada dezinformiše javnost“.

Kako navodi portal Klan Kosova, mediji u Prištini su nedavno izveštavali o povećanom broj slučajeva zapošljavanja u javnim kompanijama ljudi bliskih vladajućoj partiji, pogotovo u Telekomu Kosova.

Izvor: Seebiz

Foto: Pixabay