Forbsov spisak najplaćenijih tv zvezda

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot

Časopis Forbs objavio je spisak nekih od najplaćenijih televizijskih zabavljača na svetu, a na vrhu liste je Doktor Fil Mekgro, domaćin televizijske emisije Doktor Fil i Elen Dedženeris koja ima sopstveni šou, sa 79 miliona, odnosno 77 miliona dolara godišnje zarade.

Kako navodi agencija AP u tu zaradu mogu da budu uključeni i prihodi od dodatnih aktivnosti kao što su produkcija, nastupi van TV i prodaja reklamnih artikala.

Forbsov spisak objavljen je istog dana kada je britanski javni servis BBC prvi put objavio koliko zarađuju njegove najplaćenije zvezde, a na vrhu liste je voditelj Kris Evans, s godišnjom platom većom od 2,2 miliona funti.

Na Forbsovoj listi posle Mekgroa i Dedženeris koji su na prvom i drugom mestu najplaćenijih TV zvezda na svetu, sledi komičar Džeri Sajnfeld sa 69 miliona dolara, poznati kuvar Gordon Ramsi sa 60 miliona dolara, domaćin radio emisije i producent Rajan Sikrest sa 58 milina dolara.
ElenDedzenerisPIX

Na šestom mestu je komičar i zvezda sitkoma Luis Si Kej sa 52 miliona, voditeljka Džudi Šajndlin sa 47 miliona dolara, zvezda realiti šoua Kim Kardašijan Vest sa 45,5 miliona dolara, TV producent Sajmon Kouel sa 43,5 miliona dolara i televizijski voditelj i komičar Stiv Harvi sa 42,5 miliona dolara.

Izvor: Beta

Foto: screenshot