Generali Srbija lider u oblasti inovacija i digitalizacije procesa u osiguranju

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Generali Osiguranje Srbija je sedmu godinu zaredom partner Novosadskog sajma i generalni sponzor Međunarodnog sajma poljoprivrede. Na štandu kompanije u Auli Novosadskog sajma, posetioci će moći da dobiju sve informacije u vezi sa osiguranjem useva, plodova, životinja i mehanizacije, kao i o osiguranju domaćinstva, kasko i životnom osiguranju i svim drugim proizvodima kojima mogu finansijski da zaštite sebe, svoju porodicu i proizvodnju.

Tokom sajma, kompanija će predstaviti novinu na domaćem tržištu osiguranja – aplikaciju za procenu šteta na usevima i plodovima. Osmišljavanjem i plasiranjem aplikacije, kompanije je učinila još jedan veliki korak u oblasti digitalizacije procesa u u osiguranju poljoprivrede.

 

U sredini: Dragan Filipović, predsednik Izvršnog odbora Generali Osiguranja Srbija
Levo od njega: Branislav Nedimović, Ministar poljoprivrede
Skroz desno: Generalni direktor sajma Slobodan Cvetković

Osnovne karakteristike aplikacije, koja je napravljena u saradnji sa Biosense institutom, su: preciznija i efikasnija procena i obrada šteta na usevima i plodovima, definisanje lokacije oštećenih parcela, provera vrste useva i površina parcela, praćenje statusa obrade šteta i editovanje štete na elektronskoj mapi Srbije. Aplikacija nudi još mnogo prednosti koje će biti predstavljene na press konferenciji 17.maja od 13:30h, u sali 5 Kongresnog centra Master.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo