Global Finance: Banca Intesa „Najbolja banka u Srbiji“ u 2018. godini

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Banca Intesa

Renomirani međunarodni finansijski časopis Global Finance dodelio je Banca Intesa nagradu za „Najbolju banku u Srbiji“ u 2018. godini.

Prema rečima uredništva magazina, priznanja su ukazana najuspešnijim bankama u 150 zemalja širom sveta, koje su sa velikom pažnjom odgovarale na potrebe svojih klijenata i zabeležile poboljšanje poslovnih rezultata. Prilikom selekcije, uredništvo se upravljalo nizom kriterijuma uključujući rast aktive, inovativnost proizvoda i razvoj poslovanja, oslanjajući se i na ocene finansijskih analitičara i mišljenje bankarskih konsultanata i predstavnika korporativnog sektora.

„Priznanje koje nam je magazin Global Finance dodelio i ove godine predstavlja potvrdu postignutih rezultata, koje zasnivamo na kvalitetnim odnosima sa klijentima, ali i društvenom zajednicom u celini. U stalnoj težnji da budemo još bolji  unapređujemo kvalitet usluga i proizvoda prateći kako potrebe naših klijenata, tako i  tehnološki razvoj. U tom kontekstu smo već duboko zakoračili u proces digitalne transformacije i, verujem, time postavili snažne osnove za održiv rast i buduće uspehe“, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Magazin Global Finance, sa sedištem u Njujorku i kancelarijama u Londonu i Milanu, osnovan je 1987. godine. Časopis se izdaje na mesečnom nivou u tiražu od oko 50.000 primeraka i ima čitaoce u 163 zemlje, uključujući izvršne i finansijske direktore vodećih multinacionalnih kompanija i finansijskih institucija.

Izvor: BIZLife

Foto: Banca Intesa