Hrvatski agro portal: Imamo li mi svog Miškovića?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Delta holding

Urednik hrvatskog portala Agrobiz Miroslav Kuskunović objavio je na tom portalu nedeljni komentar u kojem opisuje projekat  biznismena Miroslav Mičković za pomoć srpskom selu.

“Projekt koji je pokrenuo Mišković jedinstven je ne samo u Srbiji već i u regiji jer po prvi put jedna privatna kompanija ulaže u zajednicu na ovaj način i potpuno angažira svoje kapacitete za revitalizaciju ruralnih područja. Dugoročni cilj ovog projekta jeste da se zaustavi odlazak ljudi, pogotovo mladih, iz ova dva odabrana sela, a hoće li uspijete ovisi o puno faktora. Naši čitatelji i dežurni „hejteri“ sada će se sigurno zapitati što je to važno i bitno za Hrvatsku i zbog čega iznosimo ove brojke. Koga to uopće zanima?”, navodi on.

“Mišković je zajedno sa svojim ljudima odlučio pomoći srpskom selu i tako dokazati da se u Srbiji ima smisla baviti poljoprivredom, ali na moderan i udružen način. Angažirao je sve svoje poljoprivredne stručnjake koje već mjesecima pohode ova dva sela te ih educiraju kako proizvoditi više, kvalitetnije, kako voditi financije i kako se udružiti i pokušati zajedno naći put do tržišta. Naravno uz pomoć njegove kompanije, Delta Agrar koja je jedan od nositelja velike poljoprivredne proizvodnje u Srbiji”, navodi on na portalu Agrobiz.

Izvor: BIZLife/Agrobiz

Foto: Delta holding