Idea: Bitkon bankomat u centru Beograda

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Jedinstveni dvosmerni bankomat za dve kriptovalute, Bitkoin (BitCoin) i Lajtkoin (LiteCoin) postavljen je u prodajnom objektu Idea London, koji se nalazi na uglu Ulica kneza Miloša i kralja Milana.

Kompanija ECD istice da će ovaj aparat omogućiti svima koji imaju interesovanja za digitalne valute, da ih kupuju i prodaju u bilo kom trenutku.

Za one koji planiraju da u narednom periodu koriste automat, stručni tim za konsultaciju i savetovanje će na licu mesta biti na raspolaganju svakog radnog dana, od 10 do 14 časova.

Pored toga, na raspolaganju će biti i kontakt centar, koji će svakog dana, od 9 do 21 čas, pružati podršku putem telefona.

Korišćenje ‘valuta za novu generaciju’, kako se popularno nazivaju, su inovacije koje će našem tržištu omogućiti da bude u korak sa svetom.

Broj korisnika kriptovaluta raste iz dana u dan. Prema procenama kompanije ECD, očekuje se da broj korisnika u ovoj godini poraste čak 50 puta u odnosu na 2016.

U narednom periodu razmatra se mogućnost dodavanja i treće kriptovalute Itirijum (Ethereum), kao i plaćanje ovim valutama u Idea London prodajnom objektu.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo