Jedinstvena ponuda za kupovinu kuće

PinterestFacebookTwitterShare

Pronađite svoj dom iz snova u najkraćem roku, uz minimalnu proceduru i maksimalnu podršku kompanije Lafarge. Lafarge kuće su jedinstven projekat na našem tržištu i predstavljaju novi koncept života. Zahvaljujući posebnom načinu finansiranja i izgradnje kuće materijalima visokog kvaliteta, porodični dom sada postaje sigurniji, komforniji i udobniji.

Ponuda trenutno obuhvata devet različitih tipova kuća, koje karakteriše savremeni arhitektonski izraz i svedena estetika, a u toku je rad na razvoju nove serije porodičnih kuća.

„Projekat Lafarge kuće smo uspešno pokrenuli pre godinu dana, sa idejom da građanima kroz pojednostavljen proces i kvalitetnu ponudu pomognemo da se opredele za kuću, i tako obezbede sebi dodatni komfor, ležernost i udobnost za celu porodicu, koji inače ne bi imali u stanu. Uz kuću dobijate prostor za automobil, prostor za igru i uživanje, što se do sada smatralo privilegijom, a mi tu privilegiju pretvaramo u standardardan način života“- rekao je Rade Bučevac, direktor marketinga i strategije Lafarge Srbija.

Posebnost ovog programa je u tome što uključuje jedinstvene uslove finansiranja i izgradnju u vrlo kratkom roku po sistemu „ključ u ruke“, pribavljanje svih potrebnih dozvola i dokumentacije i svoje kupce vodi do doma iz snova koji postaje realnost. U saradnji sa Societe Generale bankom obezbeđena je jedinstvena ponuda finansiranja izgradnje kuće, u okviru koje nije potrebno uspostavljanje hipoteke na drugu nepokretnost.

Lafarge-kuce-1

Izvor: BIZLife