Junajted grupa pokreće novu TV, direktor Sloba Georgiev

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Junajted grupa, uz N1 i Novu S, pokreće još jednu kablovsku televiziju. U APR je 19. maja ove godine registrovana firma Newsmax Adria, čija je glavna delatnost proizvodnja i emitovanje televizijskog programa, piše portal Cenzolovka.

Kao direktor upisan je Slobodan Georgiev, novinar nedeljnika Vreme i programski koordinator Balkanske istraživačke novinarske mreže (BIRN).

Vlasnik firme je Newsmax Adria SARL iz Luksemburga. Kompanija je registrovana na istoj adresi, Bulevar Pierre Frieden 43, kao i Adria News SARL, koja je vlasnik TV N1, odnosno United Media SARL, piše Cenzolovka.

Newsmax Adria je u Srbiji registrovan na poslovnoj adresi kompanije SBB na Bulevaru Zorana Đinđića 8a, na istoj adresi sa koje je 2013. godine krenula TV N1, preciznije – na kojoj je u startu bila registrovana firma Adria News.

Pored Georgieva, kao zastupnik firme je naveden i Srđan Ćirović, finansijski direktor Junajted grupe i jedan od četiri člana top menadžmenta kompanije koja u svom sastavu ima najvećeg regionalnog kablovskog operatera (SBB/Telemach), medije, telekomunikacije, muzičku i video produkciju, produkciju serijskog programa, marketing, oglašavanje…

Na poziv Cenzolovke, predstavnici Junitajted Media i Georgiev nisu želeli da za sada komentarišu ovu vest.

Izvor: Cenzolovka

Foto: Pixabay

Komentari 3

 1. Marko

  Znači biće još lažova koji rade protiv Srbije i neplaća porez državi!

  • Marko

   Marko sendvic imas i sta vam je krivo sto ce ova tv newsmax adria biti protiv srbije ko prolivi ste jbt vise

 2. stojan

  ekstra, protiv kradje iz Budzeta, a botovi ce povantrzati protiv, jer su placeni kradjom Dinkicevih i Vucicevih bitangi iz Budzeta ~ ?