Kako se Zorana razočarala u Kineze (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: MGSI_screenshot

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović nenajavljeno je obišla deonicu puta od Uba do Obrenovca i rekla da je razočarana dinamikom radova, te da neće dozvoliti da se i jedan dinar građana Srbije troši na bilo čije greške.

“Dosta je šminkanja gradilišta pred moj dolazak.” Sve firme će morati da poštuju rokove i kvalitet ili će morati da plate penale – poručila je Mihajlovićeva i dodala da je na toj deonici “bilo radnika koje je na prste ruke mogla da izbroji”.

Razlog nenajavljene kontrole radova na toj deonici dugoj 26,2 kilometra bio je da se uveri u kojoj meri izvođač radova – kineska kompanija Šandong i domaće firme koje rade kao podizvođači – ispunjavaju obaveze.

A kako je sve to izgledalo, pogledajte u video prilogu:

Izvor: Novosti

Foto: MGSI_screenshot

Komentari 4

  1. Milos

    Kakva demagogija… Za sta im sluzi nadzorni organ ako treba Zorana da ovako na prepad “otkriva” da li radovi teku po ugovorenoj dinamici.

    Ovo je samo skretanje paznje sa sustine problema a to je da se pricaju bajke a nista se konkretno ne radi.

  2. Dr Miggyy

    Ministarka Mihajlovićka je jednom zglajznula. Naime, zbog lošeg ophođenju prema Bajatoviću, direktoru Srbijegasa i NIS-a prekomandovana je iz ministarstva Energetike i rudarstva u ovo ministarstvo gde se sada šepuri. Ovog puta zameriće se Kinezima, jer je Vučić, 21. avgusta og obišao tu deonicu i u svemu je demantovao plavu ministarku, čak se mnogo povoljnije, nego ranije, izrazio u prisustvu kineskog ambasadora. Zoko koristi selotejp!

  3. Pingback: Mihajlović: Deonica Y krak kod Subotice otvara se danas - Bizlife.rs

  4. Pingback: Ministarka opet na praznom gradilištu - Bizlife.rs