Karte Aeroflota za ruske navijače 8,6 dinara

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: AeroflotFB

Predsednik Rusije Vladimir Putin podržao je nameru Aeroflota da pet rubalja (8,6 dinara) naplaćuje karte navijačima ruske fudbalske reprezentacije na Mundijalu koji se održava naredne godine u toj zemlji.

“To neće biti besplatno, zato što želimo da vidimo prvenstvo koje će biti događaj na nivou pet zvezdica. Prevozićemo sve ruske navijače na rutama Aeroflota u bilo koji od gradova domaćina, po ceni od pet rubalja za kartu u jednom pravcu”, rekao je generalni direktor Aeroflota Vitalij Saveljev na sastanku s Putinom.

Saveljev je naveo da će “karte biti prodavane tri dana pre i tri dana posle određenog meča kako bi se izbegle moguće gužve”.

Putin je pitao Saveljeva da li će to biti cena samo za ruske navijače, a direktor Aeroflota potvrdio je i dodao da je reč o 70.000 mesta u avionima.

U slučaju da naša reprezentacija dođe do finala, biće obezbeđeno još mesta i mi smo već predvideli takvu mogućnost, objasnio je generalni direktor i dodao da je Putin odobrio da taj projekat počne 1. januara.

Svetsko fudbalsko prvenstvo održava se 2018. godine na 12 stadiona u 11 gradova – Moskvi, Sankt Peterburgu, Sočiju, Kazanju, Saransku, Kaljiningradu, Volgogradu, Rostovu na Donu, Nižnjem Novgorodu, Jekaterinburgu i Samari.

Izvor: RTS

Foto: AeroflotFB