Kinstellaru titula „Advokatska firma godine u centralnoj Evropi“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Kinstellar osvaja titulu „Advokatska firma godine u centralnoj Evropi“ na dodeli evropskih nagrada za 2018. časopisa „The Lawyer

U martu 2018. Kinstellar je osvojio – već treću godinu zaredom – nagradu „Advokatska firma godine u centralnoj Evropi“ na godišnjoj gala dodeli evropskih nagrada časopisa „The Lawyer“. Takođe, data nam je visoka pohvala u kategoriji Balkana i istočne Evrope. Ovogodišnji događaj održan je u hotelu The Grange Tower Bridge u Londonu 5. marta i prisustvovalo mu je preko 300 evropskih partnera-rukovodilaca, partnera i pravnika iz privrede. Dodeli nagrada prisustvovao je i Branislav Maric partner kancelarije Maric i Mujezinovic koja funckionise u saradnji sa Kinstellar-om u Srbiji.

Dobitnici su odabrani među vodećim advokatskim firmama u svakoj regionalnoj ili državnoj kategoriji. Ove nagrade su prestižno i zasluženo priznanje za izuzetna dostignuća koja smo imali prethodne godine u predmetima na kojima smo radili, za celokupan učinak firme, njenu strategiju i odlične reakcije tržišta.

Ponovo je postojala jaka konkurencija u svim kategorijama ove godine, pa biti nagrađen treću godinu zaredom za centralnu Evropu predstavlja pravo svedočanstvo naše snage u regionu i našeg izuzetnog timskog rada.

http://www.kinstellar.com/

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: M.G.