Kompanija Frikom predstavila svoj bogati proizvodni asortiman

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Kompanija Frikom prezentovala je u SC Kovilovo bogat meni koji se može pripremiti od visoko kvalitetnog i raznovrsnog asortimana smrznutog programa. Na specijalno organizovanom događaju, kuvari su za predstavnike medija i kolege kuvare pripremali kompletan ručak i deserte, idealne za ponudu u restoranima i hotelima.

Proizvodni asortiman svojim kvalitetom i raznovrsnošću ponude zadovoljava širok krug potreba od individualnih do ugostiteljskih. Međusobno poverenje, kvalitet proizvoda i jaka distributivna mreža, glavni su razlozi zbog kojih su Frikom proizvodi prisutni u gotovo svakom ugostiteljskom objektu. Pored širokog izbora sladoleda u ponudi je i bogat asortiman smrznutog povrća, voća, testa i ribe.

Koristeći upravo ovaj raznovrstan asortiman Frikomovih smrznutih proizvoda, kuvari su na praktičnom primeru pokazali kako se brzo i jednostavno priprema vrhunski ručak koji se može poslužiti u najeksluzivnijim restoranima i hotelima.

Profesionalni kuvari su pokazali kako se sprema ukusan potaž od rendane muskatne bundeve sa vanilom i pečenim bademima,  mediteranska mešavina i gambori,  wok mix sa piletinom i tortilja sa meksičkom mešavinom.

Na meniju je bio i oslić filet sa mediteranskom mešavinom i sosom od limuna, gratinirani brokoli sa parmezanom, pileća bečka sa kremom od spanaća, hrono mix, salata od zlatne mešavine, i đuveč sa pečenim batakom. Za desert su posluženi neodoljivi čokoladni souffle sa vanila sladoledom i plazma šejk, a za ljubitelje tradicionalnih poslastica pripremljene su knedle sa šljivama i sočne krofne sa džemom i čokoladom.

Nakon degustacije specijaliteta kuvari i predstavnici medija su se složili da se i najkomplikovaniji recepti mogu znatno lakše pripremiti uz Frikomov smrznuti program, koji je zapravo najveći saveznik u pripremi hrane.

Frikom zauzima poziciju tržišnog lidera u proizvodnji i distribuciji sladoleda i smrznute hrane. Lidersku poziciju održava kontinuiranim inoviranjem asortimana,  prateći svetske trendove kompanija osluškuje zahteve tržišta, dok inovativnim rešenjima, ponudom proizvoda vrhunskog kvaliteta, kao i pažljivom izgradnjom svojih brendova svakodnevno dolazi do zadovoljnih potrošača.

Izvor: Kovilovo

Foto: Promo