Koridor kasni, pa Vučić i Babić vikali jedan na drugog

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: MGSI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Koridor 10 biti završen naredne godine i da očekuje da će radovi na najkomplikovanijoj deonici kroz Grdeličku klisuru biti završeni do juna 2018. godine.

Obilazeći deonicu od 26,5 kilometara u Grdeličkoj klisuri, Vučić je rekao da nije zadovoljan što se kasni radovima, ali da veruje da će sve biti završeno naredne godine.

“Kasnimo, nisam srećan i zato sam vikao jutros na (direktora preduzeća Koridori Srbije Zoran) Babića i on na mene, ali radnici zaista vredno rade i verujem da ćemo do kraja maja, početka juna biti završeno sve, osim jedne cevi kroz tunel Manajle”, rekao je Vučić i dodao da bi druga cev kroz tunel trebala da bude gotova do novembra 2018. godine.

Vučić je rekao i da će oko Nove godine biti završeno sedam kilometara puta istočnog kraka Koridora 10, kod Pirota i dodao da su tu najteži radovi oko Sićevačke klisure.

“Kada budemo završili taj deo, sledeće godine imaćemo kompletno završen Koridor 10 i istočni i južni krak”, najavio je Vučić.

Izvor: N1, Beta

Foto: MGSI