Marbo product produžio partnerstvo sa Košarkaškim savezom Srbije

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Kompanija Marbo Product, koja posluje u okviru multinacionalne kompanije PepsiCo, produžila je sponzorski ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije za još tri godine, odnosno za period do 2022. godine. Ispred bogatog portfolija kompanije Marbo Product podršku najboljim košarkaškim selekcijama Srbije u predstojećem periodu davaće brend Chipsy uz slogan „Košarka ima bolji ukus uz Chipsy“.

„Sa zadovoljstvom smo svih ovih godina pratili rezultate koje postižu srpski košarkaši i košarkašice. Brend Chipsy je zvezda našeg portfolija i u prethodnih nekoliko godina se na tržištu izdvojio kroz kampanje koje promovišu i podržavaju sport te stoga produžetak partnerstva Marbo Product-a sa KSS-om predstavlja pun pogodak“ istakao je Nenad Miščević, generalni direktor kompanije PepsiCo za područje Zapadnog Balkana i Baltičke zemlje.

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević rekao je da “Košarkaški savez želi da u svojoj porodici prijatelja ima i ovako veliku kompaniju kao što je Marbo”.

Marbo Product od 2008. godine posluje u sastavu multinacionalne kompanije PepsiCo. Na tržištu Srbije Marbo Product je prisutan kroz brendove Chipsy, Clipsy, Pardon, Gud, Doritos i Quaker.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo