METRO Cash & Carry Srbija ima novog generalnog direktora

Andre-Rinnensland-Metro-srbija
PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Metro Cash and Carry

Andre Rinencland (André Rinnensland) imenovan je na mesto direktora METRO Cash & Carry Srbija, počev od 1. januara 2019. godine.

Rinencland prethodno je bio na poziciji Globalnog direktora „House of Learning“ i regionalnog HR direktora za operacije METRO AG u Aziji. Srbija ovim imenovanjem dobija direktora sa velikim profesionalnim iskustvom u okviru kompanije, što će pre svega doprineti daljem razvoju i ulaganju u zaposlene, kao i zauzvrat dovesti do povećanja rasta i razvoja poslovanja kompanije u celini, navodi se u saopštenju kompanije.

Radio je u okviru METRO Italija i METRO Turska, kao i u sedištu kompanije u Nemačkoj.

“Prvi utisci su veoma pozitivni, ljudi su topli i srdačni. Zaista će mi biti čast da podelim sve što sam naučio iz mog profesionalnog iskustva, jer srpsko tržište ima veliki potencijal, i mi u METRO-u jedva čekamo da vidimo kako nastavlja da raste”, izjavio je Rinencland po dolasku.

METRO ima jedinstvenu ekspertizu u prehrambenoj industriji, sveobuhvatni uvid u globalna tržišta i decenije iskustva. Cilj kompanije je jasan – METRO želi da ponudi najbolje proizvode, usluge i rešenja za svoje korisnike, mala i srednja preduzeća u Srbiji, i obezbedi održivi rast, navodi se.

Izvor: BIZLife

Foto: Metro Cash and Carry