Ministarka putarima: Vodite računa šta radite

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa predstavnicima investitora, nadzora, projektanata i izvođača radova na deonici južnog kraka drumskog Koridora 10 od Srpske kuće do Levosoja, koji su izneli procenu da će svi radovi biti završeni u roku.

Oni su naveli i da će prvo završiti trasu auto-puta kako bi deonica mogla da se pusti u saobraćaj do oktobra.

Kako je saopšteno iz kabineta ministarke, razgovoru su prisustvovali direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak, predstavnici Koridora Srbije, koji su nadzor na ovoj deonici, predstavnici Saobraćajnog instituta CIP, kao i projektanti i članovi konzorcijuma koji izvode radove – Srbija autoput i Ratko Mitrović.

Mihajlovićeva je upozorila sve učesnike na ovom projektu da vode računa šta rade, da radove moraju da izvedu u najvećem kvalitetu i da od svih očekuje da se drže rokova koje su dali.

„Država je dala svu moguću podršku za realizaciju ovog projekta, zaključen je i novi ugovor, i sada od izvođača i investitora očekujemo da završe svoj deo posla. U septembru ćemo imati još jedan sastanak u istom sastavu, na kome će se videti da li se pridržavate dogovorenog“, istakla je Mihajlovićeva.

Izvor: N1, Beta

Foto: screenshot