Ministarka se SELI u Belu Palanku

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot

Kako bi kontrolisala radove na istočnom kraku Koridora 10, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović “preseliće” na četiri dana svoj kabinet u kamp Belu Palanku.

Od 17. do 21. jula, ministarka će sa saradnicima obilaziti radove na poslednjoj deonici auto-puta kod Bele Palanke, od Bancereva do Crvene reke, gde će i razgovarati sa izvođačima radova i ostalim učesnicima u projektu.

Predviđeni su, između ostalog i sastanci i zajednički obilasci deonica istočnog kraka Koridora 10 sa regionalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, sa šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim, saopštavaju iz ministarstva.

Ona će obogatiti posetu jugu Srbije, te će tako obići i radove na izgradnji stanova za bezbednjake u Vranju i proveriti funkcionisanje saobraćaja u letnjoj sezoni na deonicama Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, koje su u maju puštene u saobraćaj.

Izvor: Južne vesti

Foto: screenshot