Mišković ulaže u mesnu industriju: Dupliran kapacitet u Juhoru

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Juhor

Mesna industrija Juhor proširila je svoj proizvodni pogon u Jagodini, čime je udvostručila kapacitete za proizvodnju fermentisanih kobasica.

Izgradnjom novog objekta i adaptacijom postojećeg, proizvodni pogon povećan je za 3.000 kvadratnih metara.  U novom pogonu instalirana je oprema vodećih nemačkih i engleskih proizvođača a instalirane su i nove komore za dimljenje i zrenje proizvoda, kao i linije za vakum i slajs pakovanja.

“Kao jedna od vodećih industrija u ovoj oblasti, prioritet vidimo u kvalitetu koji nudimo potrošačima zato neprekidno ulažemo u unapređenje proizvodnje. Ovo ulaganje, vredno 6 miliona evra, donosi nam ne samo povećanje kapaciteta, već i proširenje asortimana i dodatnu kontrolu celog procesa proizvodnje”, kaže Dragan Miladinović, generalni direktor Juhora.

Tradicija Juhora traje još od 1902. godine, a od 2004. deo je kompanije Delta Holding.

Juhor je razvio i sopstenu maloprodajnu mrežu, pod imenom Juhor Dućan, koju čine 52 objekta širom Srbije.

Izvor: BIZLife

Foto: Juhor