MK nagradila zaposlene koji su postali roditelji

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Kompanija MK Grupa nagradila je zaposlene koji su u 2018. godini postali roditelji sa ukupno 8,3 miliona dinara.

“Ponosan sam na svih 7.000 zaposlenih u 74 opštine u kojima poslujemo i drago mi je što smo nastavili tradiciju podrške porodicama”, rekao je predsednik te kompanije Miodrag Kostić, prilikom dodele nagrada u hotelu Šeraton u Novom Sadu.

Dodao je da su zaposleni u MK Grupi “deo porodice i da je važno da oni budu zadovoljni i motivisani”. “Iza stabilnog poslovnog sistema naše, već 35 godina vodeće kompanije, stoje ljudi koji su garancija da će biti uspešna”, rekao je Kostić.

Svečanom skupu, kako se navodi u saopštenju, prisustvovali su i zaposleni radnici te kompanije iz Slovenije, Crne Gore i Hrvatske.

Radnica MK Grupe Jelena Vujnović rekla je da njoj, kao majci troje dece, nije uvek lako uskladiti porodicu i posao, ali da joj je sve mnogo jednostavnije kada zna da ima podršku kompanije.

“Porodica je stub društva i zato mi je drago što se kompanija u kojoj radim odlučila na ovaj humani gest. Lep je osećaj raditi za kompaniju koja brine o zaposlenima i njihovim porodicama”, rekla je Vujinović.

Kompanija MK Grupa, kako se navodi u saopštenju, nastoji da pruži adekvatan doprinos i podršku zaposlenima u sistemu kako bi pomogla u podizanju stope nataliteta, a svojim primerom podstakla i druge kompanije u zemlji da razviju svoje sisteme podrške.

Izvor: Beta

Foto: Pixabay