MK preuzeo luksuzni kompleks u Istri

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

Kompanija Istrian hotels, članica MK grupe, potpisala je ugovor o preuzimanju luksuznog hotelskog kompleksa Skiper Resort u Istri od austrijske kompanije HETA.

Austrijska kompanija HETA je, zajedno sa kompanijama HETA Beteiligungen GmbH i Istrian Hotels, potpisala ugovor o prodaji 100 odsto učešća u svim kompanijama Skiper grupe.

Istrian hotels je dostavila najbolju ponudu na međunarodnom tenderu za kupovinu ovog luksuznog kompleksa na Jadranu, koji je završen krajem septembra ove godine.

Očekuje se da svi poslovi oko transakcija budu završeni u narednim nedeljama, nakon čega će MK grupa u svom portfoliju imati još jedan hotelski kompleks.

“Mi smo ozbiljan investitor koji u svom portfoliju ima sedam hotela sa 4 i 5 zvezdica, a kupovinom ovog prestižnog hotela na hrvatskoj obali ćemo svakako još više podići nivo hotelskih usluga i učvrstiti našu poziciju na tržištu”, izjavio je direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema Nikola Avram.

Kupovina prestižnog Skiper Resort u Istri predstavlja značajan korak ka ostvarenju naših ciljeva u pravcu stvaranja snažne regionalne hotelske kompanije, zaključio je Avram.
SkiperResort2

Izvor: BIZLife

Foto: BIZLife