Na Adi će se prodavati Frikom sladoledi

PinterestFacebookTwitterShare

Beograđani, kao i njihovi gosti ovog leta moći će da uživaju u Frikomovim sladoledima na Adi Ciganliji, jer je ova kompanija dobila dozvolu za postavljanje  frižidera sa sladoledima.

Dogovor o postavljanju frižidera, postignut je između kompanija Frikom i JP Ada Ciganlija, iako se kompanija, kako ističu, kao i prethodne godine, nije prijavila na tender koje je raspisalo JP „Ada Ciganlija“ zbog previsoke cene usled koje nije videla svoj ekonomski interes u prodaji sladoleda na ovoj lokaciji.

„Međutim, 7. juna dobili smo poziv od strane JP ,,Ada Ciganlija’’ za neposredno pogađanje za dodelu 22. lokacije za postavku  frižidera za prodaju sladoleda, a  dan nakon toga zvanično pogađanje je i održano. Na osnovu odluke JP ,,Ada Ciganlija’’, kompanija je dobila pravo da postavi  frižidere za prodaju sladoleda na Adi, te se radujemo što će naši potrošači ove godine imati priliku da uživaju u Frikom sladoledima“, kažu  u Frikomu.

Izvor: BIZLife

Komentari 1

  1. Električar

    Znači, istina je da je cilj “antimonopolističke inspekcije” u Frikomu bio naterati Frikom da prihvati nenormalno visoke cene zakupa mesta na Adi! Agrokor i Frikom u problemu, ovo će ih još više ojaditi i neko će ih kupiti za male pare.