Najveći uspeh Železare od dolaska Kineza

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Prošlog meseca HBIS GROUP Serbia Iron & Steel prodala je 120.000 tona finalnih čeličnih proizvoda i prihodovala oko 77 miliona dolara.

To je, kako saopštavaju, najveći uspeh u poslednjih godinu dana otkako su preuzeli smederevsku železaru. Ova godina biće, kažu, rekordna jer će u proizvodne kapacitete investirati 150 miliona dolara.

Rezultat je postignut zahvaljujući predanom i dobro sinhronizovanom radu svih zaposlenih, ali i činjenici da je HBIS prepoznat kao ozbiljan proizvođač čelika, navodi se u saopštenju kompanije.

Strategija poboljšanja kvaliteta proizvoda u trenutku kada se tržište bori sa niskim cenama, poverenje kupaca i kontinuitet prisustva proizvoda na tržištu bili su u ciljevi kojima se težilo proteklih godinu dana.

“Pored toga, globalna moć integracije resursa i dobra organizacija posla posle preuzimanja fabrike u Smederevu doprineli su da dođe do ovog značajnog uspeha”, ističe se u saopštenju.‎

HBIS GROUP Serbia Iron & Steel očekuje da ova godina bude rekordna po mnogo čemu. To će se videti u narednim mesecima, zahvaljujući pre svega novim investicijama, čija vrednost iznosi 150 miliona dolara, zaključuje kompanija u saopštenju.

Izvor: RTS

Foto: Beta