Novi tržni centar na Karaburmi

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beoinfo

Tržni centar „Big Fešn“ (Big Fashion) u čiju izgradnju je investirano 80 miliona evra, otvoren je na Karaburmi.

Tržni centar u Višnjičkoj ulici je otvorio gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakvši da je reč o investiciji „vrednoj 80 miliona evra, koja će doneti novih 1.500 radnih mesta“. Na mestu nekadašnje fabrike u stečaju, građani sada imaju moderan tržni centar, rekao je Mali.

„Osim što stare fabrike pretvaramo u moderne objekte, na ovaj način zapošljavamo domaću građevinsku industriju i mislim da, uz pomoć investitora, menjamo lice grada“, rekao je Mali.

Otvaranju „Big Fešn“ tržnog centra prisustvovala je i ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer-Kam koja je naglasila da je „veoma sam ponosna jer se broj vodećih izraelskih kompanija koje se bave nekretninama a posluju i u Srbiji konstantno povećava“.

Ona je dodala i da kompanija „Big šoping centers“ posluje u Srbiji od 2007. i do sada je investirala oko 150 miliona evra, navodi se u saopštenju gradske uprave.

Direktor kompanije „Big šoping centers“ Ejtan Bar Zev rekao je da je ovo drugi tržni centar te kompanije u Srbiji. „To je deo naše dugoročne vizije, jer želimo da razvijamo naš brend na srpskom tržištu“, rekao je Zev.

Izvor: Beta

Foto: Beoinfo