Noviteti na tržištu hleba: Švapski hleb premijum kvaliteta i rezani hleb 7 zrna za sve

PinterestFacebookTwitterShare

Švapski hleb, pripremljen po jedinstvenoj recepturi koju čine mešavina pšeničnog i raženog brašna, savršen je izbor za sve ljubitelje bogatog ukusa pravog domaćeg hleba, isprečenog na patosu.

Originalna premijum receptura predstavlja spoj najkvalitetnijih sastojaka koji su prirodan izvor vlakana, pogodni i za vegeterijance. Vrhunski kvalitet sastojaka i specifičan način pripreme hleba garantuju produženu svežinu čak 5 dana, kako biste što duže uživali u savršenom ukusu ovog proizvoda. Švapski hleb, u obliku polumeseca dostupan je u pakovanju od 400g.

Rezani hleb 7 zrna, novi hleb Naše zrno premijum kvaliteta, spoj je pažljivo odabranih sastojaka koji pružaju harmoniju ukusa pri svakom zalogaju i produženu svežinu do 4 dana. Originalna receptura bogata je integralnim raženim brašnom i semenkama raža, ovsa, lana, susama, prosa, pšenice i suncokreta, zbog čega se lako i brzo vari i savršeno uklapa sa svakom vrstom namirnica.


Hleb 7 zrna, neizostavan je deo svake trpeze, isečen i uvek spreman za serviranje, ujedno i idealan za svaki režim ishrane!

Brend Naše zrno je prepoznatljiv po najvećem izboru peciva jedinstvenog ukusa koja se uklapaju u različite planove ishrane, što ih čini idealnim rešenjem za sve porodice koje vode brz način života, a da pri tome ne žele da prave kompromis kada su kvalitet i ukus u pitanju!