Novosadski startap lansirao aplikaciju za ljubitelje fitnesa

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BeFitByMe

Novosadski startap Be Fit By Me je na svetsko tržište lansirao aplikaciju Be Fit By Me koja se bavi fitnesom, zdravim životom i otvara nove poslovne prilike.

Aplikacija je namenjena ljubiteljima fitnessa kojima su potrebne brze i korisne informacije iz oblasti fitnessa, kao i onima koji posluju u ovoj oblasti i žele da prošire svoje tržište, povežu se sa potencijalnim saradnicima i klijentima ili ponude svoje usluge.

Aplikacija ima nekoliko specifičnosti koje za sada iz dela fitnessa još uvek ne postoje nigde na svetu: Fitness socijalni zid, bazu podataka od hiljada placesa povezanih sa fitnessom (teretane, spa i wellness centre, prodavnice sportske opreme i suplemenata) koja nude najveće popuste na usluge i proizvode, trenige u formatu koji je prilagođen korišćenju u telefonu, mogućnost kontaktiranja personalnih trenera bilo gde u svetu, fitness događaje, programe vežbanja koje su osmislili profesionalci, stotine videa sa vežbama it.d.

Izuzetno je User Frendly i sa tendencijom da postane informativni svetski lider iz oblasti fitnessa. Za sada, aplikacija je dostupna na google play store, ali se ubrzano priprema njen izlazak i na Itunes.

Pored Srbije, aplikacija agregira ove informacije i za Veliku Britaniju i Škotsku, Irsku, Dansku, Švedsku, Norvešku, Finsku, Holandiju i Italiju, a u narednom periodu se očekuje dalje proširenje.

Tvorac aplikacije i vlasnik kompanije Be Fit By Me je Dragana Bojović iz koje stoji 23 godine rada u oblasti fitnesa na poziciji instruktora i menadžera, nekoliko programa za mršavljenje koji se koriste u fitnes klubovima i knjiga Kako da smršate na zabavniji način, u izdanju Adria Medije.

“Ukoliko trošite svoj novac na fitnes na bilo koji način, kupovinu sportske opreme ili članstvo u klubovima, preko naše aplikacije će biti moguće uštedeti zaista mnogo novca za ovakve stvari. Opet ako poslujete u oblasti fitnessa, preko Be Fita će informacije o vašem biznisu: akcijama, ponudi, događajima i tako dalje dopreti do hiljada i u budućnosti miliona ljudi”, kaže Bojović. “Mi smo na samom početku ali smo ambiciozni i vredni, tako da planiramo da ova priča brzo raste.”, kaže ona. Dragana navodi da je njena namera da omogući korisnicima aplikacije da pomoću nje ostvare lične i poslovne benefite, kao i da na ovaj način doprinese opštem zdravstveno-ekonomskom boljitku velikog broja ljudi.

Aplikacija Be Fit By Me, stvorena je uz podršku agencije za digitalni menadžment Motovate iz Velike Britanije, a njeno proširenje se priprema u New Yorku. Iza izlaska ove digitalne inovacije stoji tim od 20-ak vrednih ljudi (trenera, developera i administratora) koji je godinu dana stvarao i realizovao ideje Be Fit By Me tima.

Izvor: BIZLife

Foto: BeFitByMe