X
  • English
X

Poslovne vesti

Odbijena jedina ponuda za Sava centar

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot

Ponuda kompanije Delta holding za Sava centar je odbijena, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, uz napomenu da će pregovori sa Deltom biti nastavljeni.

Komisija za sprovođenje postupka za izbor partnera za rekonstrukciju i upravljanje objektima JP Sava centar donela odluku da se ponuda kompanije Delta holding odbije kao nepotpuna, kaže Vesić.

„Komisija je istovremeno preporučila Skupštini grada Beograda da počne direktne pregovore sa kompanijom Delta holding s obzirom na to da su bili jedini ponuđač koji je učestvovao u postupku i da zakoni predviđaju takvu mogućnost“, rekao je Vesić, navedeno je u saopštenju.

On je naveo da Beograd prihvata predlog Komisije i da će započeti direktne pregovore sa jedinim ponuđačem, kompanijom Delta holding, a na osnovu ponude koju je ta kompanija uputila.

„Ukoliko pregovori budu uspešni ugovor će se naći pred odbornicima Skupštine grada Beograda koji će odlučiti da li će ugovor biti usvojen ili ne.“

Ukoliko pregovori ne budu uspešni obavestićemo javnost šta će Grad Beograd preduzeti kako bi se Sava centar rekonstuisao i uspešno radio, dodao je Vesić.

Povezane vesti

Izvor: Novosti

Foto: screenshot

Komentari 3

  1. Rale

    Odbijena pa na pregovore. Tender ipak ograničava mogućnost da neko, putem direktnih pregovora, inkasira svoju korupcionašku rentu.

  2. Pingback: Delta ne odustaje od Sava centra - Bizlife.rs

  3. Baki 55

    Ako plate dovoljno moći će.