Otvoren Shoppi Retail Park u Smederevu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović i direktor MPC Propertiesa, Thomas H. Villadsen, svečano su otvorili treći u nizu Shoppi Retail Park, koji zauzima površinu od preko 9.000 kvadratnih metara, i koji svojom lokacijom, širokim asortimanom proizvoda i pristupačnim cenama, teži da bude omiljena destinacija za kupovinu za sve potrošače Podunavskog okruga.

Shoppi Retail Park u Smederevu karakteriše odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova, među kojima su H&M, New Yorker, Deichmann, Springfield, Sport Vision, Đak Sport, LC Waikiki, Win Win, Lilly, DM drogerija, kao i mnogi drugi. Sve prodavnice imaju direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet od 200 parking mesta.

Shoppi Retail Park Smederevo predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centra, Ušće kule, Shoppi Retail Parka u Subotici i Borči, Immo Outlet Centra, Navigator Business Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo