Otvoren jedinstveni Color Studio u Novom Sadu

PinterestFacebookTwitterShare

Vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama-Tikkurila, zajedno sa distributerom materijala za završne radove u građevinarstvu-Cosmos Color potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pružaju prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju uz dodatnu edukaciju, na jednom mestu u okviru jedinstvenog Color Studia koji je otvoren u Novom Sadu.

„Color Studio predstavlja funkcionalni prostor modernog dizajna na površini od 80 m², a glavni cilj otvaranja je da se profesionalci i potrošači na profesionalan, kvalitetan i kreativan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene proizvoda za upotrebu u okviru dekorativnog i građevinskog programa. Color Studio je mesto gde potrošač može da dođe po savet arhitekte, besplatno, svakodnevno, bez zakazivanja. Ne samo da može da se posavetuje, već je u mogućnosti da na licu mesta pokaže kako izgleda određena boja pod različitim vrstama svetla, kako se nanosi na zidove, pogleda izbor tapeta, rešenja za dečije sobe, kancelarije, sve prostorije u domu,” izjavio je Zoran Ilić, komercijalni direktor u kompaniji Tikkurila.

U kobrendiranoj saradnji sa Tikkurilom, udružili smo se u cilju izgradnje jednog novog pristupa ka potrošačima. Na jedinstveni način želimo da ponudimo uslugu, koja pored korišćenja kvalitetnih proizvoda, nudi i mogućnost svakodnevnog savetovanja sa arhitektom od 9-17h. Arhitekta je na raspolaganju za sva pitanja koja se tiču uređenja enterijera i eksterijera, dobijanje idejnog rešenja, isprobavanje i kupovinu boja i materijala, kao i preporuku za majstora,” izjavila je Gordana Gojević, generalni direktor Cosmos Color.

Tikkurila Color studio nije samo privilegija Beograda i Novog Sada, već se se takva mesta i dalje otvarati na celom regionu Balkana.

Boja je jedan od najrasprostranjenijih proizvoda na tržištu koji se koristi za dekoraciju. Mogućnost izbora je ogromna: različite boje, stepeni sjaja, teksture i specijalni efekti. I kada neki dizajn ili ideja, sprovedena uz pomoć boje i lakova, prestane da vam se sviđa ili se ne uklapa u celokupni izgled enterijera, u većini slučajeva, situacija se može lako ispraviti. Prefarbajte staru površinu novom bojom ili izberite drugi način da dekorišete vaše površine.

Izvor: BIZLife